Handelsbetingelser

www.unpluggedjuice.dk er ejet af:

UNPLUGGED JUICE PRODUCTION ApS

Økogården
Bytoften 22,
2650 Hvidovre
Denmark

Tlf: +45 43 33 22 99
E-mail: [email protected]
CVR: 36440767


OPDATERET 16 September 2020

1. KØB HOS WWW.UNPLUGGEDJUICE.DK

Købet gælder i det øjeblik, du som kunde modtager en faktura fra www.unpluggedjuice.dk

Der tages forbehold for prisfejl m.v. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos www.unpluggedjuice.dk´s grossister.

2. PRISER OG KONTRAKTER

Alle priser er in DKK inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.

3. SALG GENERELT

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE – hverken ved prisfald eller stigning.

4. AFBESTILLING

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde, som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved at fremsende en e-mail [email protected] med mærket “Afbestilling”. Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan denne returneres til afsender med teksten “Afbestilling” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

5. ORDREBEKRÆFTELSE

www.unpluggedjuice.dk opbevarer selve ordrebekræftelsen, efter den er fremsendt til kunden.

6. BETALING

De mulige betalingsmåder er som minimum:

  • Dankort
  • VisaDankort
  • eDankort
  • Visa og Master Card
  • MobilePay
  • ViaBill – Læs mere her.
  • Beløbet kan indbetales på bankkonto: Danske Bank / Reg.nr. 4316 / Kontonr. 11547036 (Faktura nummer bedes angivet ved bankoverførsel)

Alle betalinger fortages i Danske Kroner (DKK)

6.1 Hvornår trækker vi penge på din konto?

Pengene for dit køb bliver trukket på din konto når varerne bliver afsendt, med mindre du har bestilt juice som er specielt produceret til dig, så bliver penge trukket på din konto på produktionsdagen som er dagene lige før afsendelse.


7. FORTRYDELSESRET

Fuld returret – Fortryder du dit køb, giver, www.unpluggedjuice.dk fuld returret. Varen skal dog returneres i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand. Du skal meddele os at du har fortrudt dit køb indenfor 14 dage fra modtagelsen af varen og herefter har du 14 dage til at returnere varen til os. Varer, der returneres, skal ledsages af original faktura og returneres uden omkostninger for www.unpluggedjuice.dk

Varer, som returneres uden betalt fragt eller porto, afvises af www.unpluggedjuice.dk. Ved returhandel tilbagebetales beløbet via konto til kunden inden for 14 dage. Du kan også bytte til anden vare. Her er proceduren den samme: send retur, vedlagt seddel med, hvad du ønsker i stedet.

BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer (juicekurer og friskpresset juice), der fremstilles specielt efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Fremstillingen eller tilpasningen påbegyndes ved ordremodtagelsen, og fortrydelsesretten bortfalder derfor. Der tages forbehold for indholdet i de leverede juice. Juiceingredienser og kalorie indehold kan ændre sig løbende da vi hele tiden justerer og forbedre vores juice. Du vil altid kunne se det faktuelle juice og kalorie indhold på etiketten på den pågældende juice.

8. REKLAMATIONSRET

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses her. Der er IKKE reklamationsret på fejl eller mangler, opstået EFTER varen har været i brug – ifølge købeloven.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. Skade på produktet, som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent. www.unpluggedjuice.dk kan ikke gøres ansvarlig for tabte data og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af www.unpluggedjuice.dk måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning. Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

9. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles www.unpluggedjuice.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post på vores adresse. Varer, der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive emballageret om, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til www.unpluggedjuice.dk´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer, der returneres på efterkrav, eller som sendes uden porto, nægtes modtaget af www.unpluggedjuice.dk

10. LEVRINGSBETINGELSER

Juice maskiner m.m. (ikke fødevarer)
Levering er med PostNord eller kurrer, normal leveringstid er 1-2 dage, i ferie perioder må forventes op til 4 dage.

Juice kurer og forsendelser som leveres i køleboks. (fødevarer)

Alle vores juicekure sendes nu fragtfrit i hele Danmark. Du vælger selv den ønskede leveringsdag, juice blive leveret såvidt det er muligt på den ønsket dag, der gives dog ingen garanti for levering på den ønskede dag når gratis fragt benyttes.

Ønsker du din juicekur leveret indenfor 2-48 timer kan du bestille VIP express levering til kr. 95.00. Med VIP express levering vil juice blive leveret på den ønskede dag i alle storbyer, udenfor storbyerne kan det forkommen at dine juice bliver leveret dagen efter dog altid inden for 48 timer.

Alle andre produkter sendes fragtfrit, når du bestiller for mere end kr. 800.00

Juicekuren leveres på frost i køleboks.

Du skal ved betaling oplyse, hvilken dag du ønsker dine juice leveret. Juice presses hver dag og har en holdbarhed på 5 dage i køleskabet efter optøning.

Dine juice bliver leveret med “flexlevering” hvor kurrer kan stille din juicepakke udenfor din hoveddør, hvis du ikke er hjemme.

Hvis du ikke er hjemme ved levering er det på eget ansvar, skulle pakken bortkomme erstattes den ikke.

Vi kan leverer mandag til fredag men vi giver ingen garanti for tidspunktet pakken bliver leveret, men i de fleste tilfælde er det mellem klokken 14.00 og 22.00

Leveres din pakken ikke inden for 48 timer fra den er afsendt skal pakken returnere til os hvis juice er over +5c. Ny juicekur vil blive fremsendt først kommende hverdag eller du har mulighed for at ønske en ny leveringsdato.

Forsinket levering giver ikke ret til refundering men kun ret til levering af nye juice som ikke var leveret til tiden og KUN hvis juiceleveringen er forsinket mere end 48 timer. Såfremt der er mangler eller fejl leveret juice i din juicepakke giver det IKKE ret til en ny juicekur. De manglende eller fejlleveret juice vil blive refunderet efter den enkeltes juice værdi eller kan eftersendes så hurtigt som muligt.

Købte gavekort: Er gyldige i 12 måneder fra udstedelsesdatoen med mindre andet er aftalt skriftligt. (ikke brugte gavekort refunderes ikke)

Vundne (gratis) gavekort: Er gyldige i 3 måneder fra udstedelsesdatoen med mindre andet er aftalt skriftligt. (gavekort er personligt og kan ikke ombyttes til kontanter)

Reklamations gavekort: Er gyldige i 2 måneder fra udstedelsesdatoen med mindre andet er aftalt skriftligt. (gavekort er personligt og kan ikke ombyttes til kontanter)

11. TILBAGESENDTE VARER, SOM IKKE INDEHOLDER FEJL

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til www.unpluggedjuice.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr på 200 kr. pr halve time. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. www.unpluggedjuice.dk forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt, indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer, der ikke indgår under reklamationsretten, og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive emballageret om, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

12. FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter, der returneres til www.unpluggedjuice.dk, skal være forsvarligt indpakket. Ved køkkenmaskiner m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder. www.unpluggedjuice.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til www.unpluggedjuice.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted. Alle produkter, der modtages fra www.unpluggedjuice.dk indpakket i antistatisk materiale, skal – ifald de returneres – være indpakket i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af dine rettigheder.

13. ER DU I TVIVL?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler www.unpluggedjuice.dk, at du retter henvendelse til [email protected]

14. SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en husstand registreret som firma (firma=erhvervskunde eller institution).

Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. www.unpluggedjuice.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er lagt.

1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
2. Der på beløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.

15. PERSONDATAPOLITIK

Ved at benytte www.unpluggedjuice.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.
Unpluggedjuice.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personligoplysninger, som du giver på hjemmesiden.
Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. Unpluggedjuice.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

Unpluggedjuice.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du giver kontooplysninger i forbindelse med køb i vores webshop, samt når du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks.

* Ser eller foretager køb af en vare i vores webshop.
* Foretager betaling af køb på vores webshop.
* Sender en forespørgsel, giver os feedback eller i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden.
* Unpluggedjuice.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privatadresse) for at levere dine købte varer.
* Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan du bruger www.unpluggedjuice.dk via Google Analytics.
* Vi benytter cookies, som bliver placeret på din computer, så vi kan forstå, hvad du er interesseret i. Vores displayreklamepartner, AdRoll, sørger for, at vi kan præsentere dig for relevant reklame på andre sites baseret på din tidligere interaktion med www.unpluggedjuice.dk. De teknikker, vores partnere anvender, indsamler ikke personlige oplysninger såsom dit navn, e-mail-adresse, postadresse eller telefonnummer. Du kan besøge deres side (http://www.networkadvertising.org/choices/) for at fravælge AdRoll og deres partneres målrettede annoncering.

Du kan altid ændre/slette i dine kontooplysninger på vores hjemmeside ved at logge ind på din profil.

Unpluggedjuice.dk opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre men mindre det er nødvøndigt mht. forsendelse af pakker fortaget af PostNord eller anden kurrer.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Alle de oplysninger, vi indsamler fra dig, kan blive brugt på en af følgende måder:

• Til at gøre din oplevelse personlig
(dine oplysninger hjælper os med at opfylde dine individuelle behov bedre)

• Til at forbedre vores hjemmeside
(vi tilstræber altid at forbedre tilbuddene på vores hjemmeside på baggrund af de oplysninger og den feedback, vi får fra dig)

• Til at forbedre vores kundeservice
(dine oplysninger hjælper os med at reagere mere effektivt på dine anmodninger om kundeservice og support)

• Til ekspedition af transaktioner
Dine oplysninger vil, uanset om de er offentlige eller private, ikke blive solgt, byttet, overdraget eller givet til noget andet firma uden dit samtykke, ud over med det udtrykkelige formål at levere det købte produkt eller den service, kunden anmoder om.

• Til at sende mails fra tid til anden
Den mailadresse, du giver os til ekspedition af din ordre, kan bruges til at sende dig oplysninger og opdateringer angående din ordre eller anmodning, og desuden modtage lejlighedsvise firmanyheder, opdateringer, reklametilbud og oplysninger om relevante produkter eller tjenester osv.

Bemærk: Hvis du på noget tidspunkt ønsker at afmelde modtagelsen af flere mails, er der detaljerede oplysninger om annullering af abonnementet nederst i hver mail.

• Til at afholde en konkurrence, kampagne, meningsmåling eller anden funktion
Der står i Persondataforordningen, at vi kun har lov til at bruge og dele dine personlige data, hvor vi berettiget grund til at gøre dette.

Hvordan beskytter vi dine oplysninger?

Vi anvender forskellige sikkerhedsforanstaltninger for at holde dine personlige oplysninger sikre, når du indsender en anmodning, indgiver en ordre eller tilgår dine personlige oplysninger.

Disse sikkerhedsforanstaltninger omfatter: adgangskodebeskyttede registre og databaser til at sikre dine oplysninger, SSL (Secure Sockets Layered) teknologi for at sikre, at dine oplysninger er fuldt krypteret og sendes sikkert over internettet, eller PCI Scanning for aktivt at beskytte vores servere mod hackere og andre sårbarheder.

Vi tilbyder brugen af en sikker server. Alle indsendte følsomme/kreditkortoplysninger sendes via Secure Socket Layer (SSL) teknologi og krypteres ind i databasen for udbyderen af vores betalingsportal, hvor de kun kan tilgås af dem, der er autoriseret med særlige adgangsbeføjelser til sådanne systemer, og som er forpligtet til at holde oplysningerne fortrolige.

Efter en transaktion vil dine private oplysninger (kreditkort, personnumre, økonomiske oplysninger osv.) ikke blive gemt på vores servere.

Dine data kan blive delt med følgende kategorier af tredjeparter:

PostNord – så vi kan sende dig dit produkt med posten

Betalingsbehandlere – så du kan betale online for vores produkter og tjenester

Revisorer & Bogføringssoftware – så vi kan sende dig en faktura

Hjemmesideanalytikere – Vi bruger Google Analytics til at levere statistikker om brugen af vores hjemmeside.

Hvor længe beholder vi dine personlige data?

Vi beholder dine data, så længe du har en konto hos os og sommetider længere, afhængigt af om der er juridiske eller lovmæssige grunde til at gøre det.

Hvad er dine rettigheder? Du har følgende rettigheder under Persondataforordningen:

Ret til at blive informeret. Personer har retten til at være informeret om indsamlingen og brugen af deres personlige data. Denne fortrolighedsmeddelelse opfylder dette krav.

Ret til adgang. Alle de oplysninger, vi har om dig, kan tilgås fra dit Kontrolpanel. Dine personlige oplysninger kan redigeres eller slettes når som helst.

Ret til rettelse. De fleste af dine data kan ændres eller rettes via dit Kontrolpanel. Hvis du finder en fejl i dine data, som du ikke selv kan rette, bedes du kontakte [email protected]

Ret til sletning. I visse tilfælde har du ret til at bede os om at slette personlige data, vi har om dig. Dette gælder ikke, hvis vi har juridiske grunde til at beholde dem.

Ret til at begrænse behandling. I visse tilfælde har du ret til at bede os om at ‘begrænse databehandling’. Det betyder, at vi bliver nødt til at sikre dine data, men ellers ikke bruge dem. I praksis vil dette involvere en suspendering af din konto og derfor din adgang til vores tjenester.

Ret til dataportabilitet. Du har ret til at få nogle af de personlige data, vi har om dig. Disse oplysninger er tilgængelige online via dit Kontrolpanel.

Retten til at fremsætte indsigelser. Du har ret til at fravælge eventuelle marketing kommunikation vi måtte ønske at sende til dig. Du kan ændre dine marketingpræferencer når som helst ved at bruge ‘afmeldings’-linket nederst i vores marketing mails.

Bruger vi cookies?

Ja, det gør vi (Cookies er små filer, som en hjemmeside eller dens tjenesteudbyder overfører til din computers harddisk gennem din Web browser (hvis du tillader det), der gør det muligt for webstedets eller tjenesteudbydernes systemer at genkende din browser og fastholde og huske visse oplysninger.

Videregiver vi oplysninger til eksterne parter?

Vi vil aldrig sælge, bytte eller på nogen anden måde overføre dine personligt identificerbare oplysninger til eksterne parter. Dette gælder ikke betroede tredjeparter, der hjælper os med at drive vores hjemmeside, drive vores forretning eller betjene dig, så længe disse parter indvilliger i at holde disse oplysninger fortrolige. Vi kan også videregive dine oplysninger, hvis vi mener, at denne videregivelse er rimelig for at overholde loven, håndhæve politikkerne for vores hjemmeside eller beskytte vores eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. Men ikke-personligt identificerbare besøgsoplysninger kan blive videregivet til andre parter til marketing, annoncering eller andre formål.

Links til tredjeparter

Fra tid til anden kan vi efter eget skøn inkludere eller tilbyde produkter eller tjenester fra tredjeparter på vores hjemmeside. Disse tredjeparters hjemmesider har særskilte og uafhængige fortrolighedspolitikker. Vi er derfor ikke ansvarlige eller forpligtede i forbindelse med indhold og aktiviteter på disse linkede hjemmesider. Alligevel søger vi at beskytte vores hjemmesides integritet og vi tager gerne mod feedback om disse hjemmesider.

Datakontrollør

Persondataforordningen skelner mellem organisationer, der behandler personlige data til deres egne formål, såkaldte ‘Datakontrollører’, og organisationer, der behandler personlige data på andre organisationers vegne, såkaldte ‘Databehandlere’.

Unplugged Juice Production ApS er en Datakontrollør, Registreret i Danmark, med registreringsadressen

Unplugged Juice Production ApS
Bytoften 22
2650 Hvidovre

Telefon: +45 43 33 22 99
[email protected]
CVR: 36440767

Kun online fortrolighedspolitik

Denne online fortrolighedspolitik gælder kun for oplysninger indsamlet gennem vores hjemmeside og ikke til oplysninger, der indsamles offline.

Dit samtykke

Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores fortrolighedspolitik.

Med Venlig hilsen
Unplugged Juice Production ApS